Tuesday, April 22, 2008

Fanzine Llotjiano :-)



sOMiant
Sa meva petita aportació al fanzine de la LLotja, ILUSOS. M´hagués agradat contemplar el seu èxit en el saló del Còmic, però bueno, altre any serà que el visitaré, tenia que anar a casita per que feia falta per allà. Esper que m´hagueu guardat una còpia enanitos ilusionados. Sento no haver actualitzat antes! Una abraçada i bona llum.

5 comments:

Anonymous said...

Com deia el Baron de Munchausen, dejemonos llevar al mundo de los rios de vino, arboles de Pepinillos y luna de queso (mes o menys venia a dir aixó), deixar-se portar per la magia del somni és i serà una dels grans dons de l'home.
El dibuix realment transmet un sentiment magic, m'agrada i ja saps que no ho dic per quedar be.
Vinga noia, anims que com deia el Cuervo:
Nunca llueve eternamente.
Atentament:
Gevurah

Anonymous said...

No era per aquest any, Avalon. Ni haurà més d'oportunitats.
El que és important ho has fet, que era la feina i que millor que aquest clar i fosc de la vida.
Necessitem els teus dibuixos, la teva mirada.
Cuide't

Anonymous said...

Genial Escolaneta!!

Anonymous said...

Te mereces estar en lo mas alto y triunfar. Hoy día el concepto genialidad se asocia injustamente a realidades parciales pragmáticas, encaminadas a enterrar los verdaderos, valores catapultando a otros para descarga de la masa borreguil actual y para desencando de los verdaderos artistas como esta chica española. Como decía ¿Ana? Isabel, "antes muerta que sensilla".

Anonymous said...

Hooola lleonaverda, ja han editat el llibre de poemes? M'agrada aquesta sílaba sagrada entre els somnis...Tinc dues preguntes...al.lotet vol dir xiquet? i rateta seca imagino que és carinyosament, eh?
Una abraçada