Thursday, May 22, 2008

.: El Norte :.





E Ilânu, Ari y Sirión caminaron tras el Señor Sabathio, su Iniciador. La Estancia de Sabathio era toda ella de piedra de un color entre el azul y el violeta. La luz surgía del suelo y las paredes y el techo, y era tenue, y el aire era como agua profunda, pero impalpable. Y al principio, los Rishis creyeron que no había nada en la Estancia, pero poco a poco, al contemplarla con los ojos interiores, vieron que por todas partes había formas luminosas y de una belleza extraordinaria, formas que carecían todavía de cuerpo y que, comprendieron, eran el fruto de las contemplaciones sagradas de su Iniciador.
Sabathio los observaba.

De Ilânu, el Amigo de los Dioses, Bel Atreides*

Encara no està acabat, però. Il.lustració per una instantània del Nord Místic (veure mapa de post anterior). I ara tornen a dir que plourà... Sempre m´ha parescut que ses muntanyes són com el mar, que no mostren tot el que porten dins. Bona Llumeta*

4 comments:

Anonymous said...

nyaguuuu

tanava a dir pareix es menhir i si que era un rocote si, ben plenes de coses són ses pedres d'Aran i ses muntanyes de tramuntana.

29 diesssssssssssssssssss

tenc mono des teus dibus ja!

on és sa meva llunaaaaaaaaa??? :P

Gemma Capdevila said...

noiaaaaa! quina ilu el post!! se't troba a faltar... pensava enviar-te un sms però no he trobat el moment [el teu número me l'ha donat la màriam]. quan vinguis per barna avisa eh!?

m'agrada la il·lustració, el contorn és fantàstic i els colors.... uff! i l'anterior l'atmósfera aquesta que li has donat... sí sí sí! olé per la bea!

si no tas tu davant a projects no tinc ningú per comentar lo apuestos que són els personatges ni ningú que em doni corda per fer cada il·lustració més gorey que l'anterior... em va saber greu que te'n tornessis.

[quin tros de post...] un petonet preciosa, torna aviat!

:*

Laura Aviñó said...

holaaaa
com estaS? que tal per Mallorca.
Viam si et vens un dia, i ens veiem :P

Dels dibuixos del blog, amb l'ultim vaig pintar una samarreta, ia li fare una foto i la pujare

Molt xules les ilustracions!

que vagimbbb
ciaoo

Rubén Carreño said...

Ei Bea, com va?!

Molt wapa la ilustracio. Que es una feina que t´han manat o un proyecte personal?

De totes maneres que et vagi be el tema y aveure si pases per la llotja un dia!
Ya anire pasan pel tou blog.

Fins ara!