Tuesday, June 01, 2010

El conte del Palau Mercader ja és aquí!





Així han quedat les il.lustracions dels llibres que es van repartir el dia de sant Jordi a Cornellà de Llobregat, i que serveixen a l´activitat amb nens del Palau Mercader... i ja són a les meves mans! Ha quedat maquíssim, gràcies al Museu Palau i a l´Anna, autora de "La Meravellosa Història del Palau Mercader" per deixar-me posar imatges al teu conte :)
Esper que els petits el disfrutin molt!

8 comments:

Anonymous said...

Felicitats Bea!! Quins colors!!

Màriam Ben-Arab said...

Ninaaaaa! Felicitats!!!! Es veur SSSTUPENDU!!!

:D

WITCH DIARY said...

Gràcies César i Màriam! Es regalava el dia de sant Jordi a Cornellà, i es segueix donant als nens de l´activitat del Museu, però en venir cap allà feim un cafetito o algo i us en porto un per voltrus, ben segur! ;)

Sandra Zamorano said...

Ei Bea!! T'ha quedat genial.

imunka said...

del caserio, me fio :D


gràcies infinites petita monea!

Miquel Àngel said...

Vaig passant de puntetes tot sovint,i maravellat sempre pel teu art. No dic res, per que em ronda de fa temps una idea que no m'atreveixo a exposar-te, però avui ho faré . Fa uns anys vaig escriure uns contes sobre un tal Miquel de la Mel que van acabar convertint-se en una obra de teatre musical infantil escenificada per Pere Salas amb la Cia POnenTINA de teatre musical infantil. No m'havia plantejat d'editar-ho com a conte després d'algún intent poc reixit pel meu gust, fins que vaig veure els teus dibuixos.si vols en podem parla més a fons i si no doncsno passa res , seguiré gaudint de les teves maravelles sense cap retret.
Miquel Àngel

Anonymous said...

justin bieber baby video download hd [url=http://connections.blackboard.com/people/3874b3d09b]download justin bieber baby song lyrics [/url] baby justin bieber mp3 download

Anonymous said...

jonathan's electronic cigarette liquid which is the best electronic cigarette [url=http://connections.blackboard.com/people/22e982982b]liberty six electronic cigarette [/url] encore electronic cigarette best cheap electronic cigarette