Thursday, April 07, 2011

Esteu convidats :)







Hola a tots! Estic contenta de convidar-vos a venir a sa presentació des meu llibre "Sa Barseta Sense Tapadora". Serà a l´Espai Mallorca (Carrer del Carme, 55) divendres dia 15 d´abril a les 19,30. És una antiga rondaia eivissenca il.lustrada amb molt d´afecte!!! La trobareu a les llibreries que treballin amb DOLMEN Editorial i també al Saló del Còmic de Barcelona. Tant als que pogueu venir com als que no, GRÀCIES per formar part de sa meva petita història. Una abraçada i ens veiem divendres 15!
Bea *
Hola a todos! Estoy contenta de invitaros a venir a la presentación de mi libro "Sa Barseta Sense Tapadora".Será en el Espai Mallorca (calle del Carme,55) el viernes dia 15 de abril. Es una antigua ronalla ibicenca ilustrada con mucho cariño!!! La podréis encontrar en las librerías que trabajen con DOLMEN Editorial y también en el Salón del Cómic de Barcelona. Tanto a los que podáis venir como a los que no, GRACIAS por formar parte d emi pequeña historia. Un abrazo y nos vemos el viernes 15!
Bea *


2 comments:

Miquel Àngel said...

Guau que m'agrada, vas rebre aquell manuscrit ? potser s'hauria de reescriure perqué no trobo el comte original...el meu arxiu de CDs es un caos del 15 , penso que em podria plantejar reescriure'uho tot perqué l'obra de teatre modificava bastant l'original.I que si puc vindré.

Màriam Ben-Arab said...

Allà estarem!! :D